Kosketus, tuoksut, äänet, värit, tärkeät ihmiset

Lapuan Kankureiden tuotteet kertovat viimeistelystä, käyttömukavuudesta, luonnonmateriaaleista, teknisistä tuoteinnovaatioista, ekologisuudesta ja skandinaavisuudesta. Meille on tärkeää, että tunnemme jokaisen työvaiheen langasta tuotteeksi. Näin syntyy lopputulos, josta voimme olla ylpeitä. Verkkosivuiltamme löydät koko laajan valikoiman valmistamiamme kattaus-, keittiö-, kylpy- ja sisustustekstiileitä sekä huopia. Käy tutustumassa!

www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa

> KYLPY & SAUNA

Perinteisten luonnonsävyjen ohella haluamme tuoda iloa arkeen värillisillä pellavafroteepyyhkeillä, pesimillä ja tohveleilla, raikkailla laudeliinoilla ja saunatyynyillä. Kaikki kudottu Lapualla omassa kutomossamme. Pesty pellavapyyhe on ihanan pehmeä ja sopii pieneen tilaan. Pellavafroteisiin rakastut varmasti, sillä materiaali pysyy ihanan viileänä. Sen kosteuden imukyky on erinomainen.

> SISUSTUS & SINÄ

Pehmeä ja lämmin villa on löytänyt paikkansa huovissa, taskuhuiveissa ja torkkupeitoissa, ja huovasta ompelemme myös mm. kuumavesipullon- ja tyynynpäällisiä. Osan villahuovista valmistamme kokonaan kutomossamme Lapualla ja osan osin omistamassamme kutomossa Baltiassa, missä hyödynnämme myös suvun lähes satavuotista villaosaamista.

> KEITTIÖ & KATTAUS

Täyspellavaisten ja pellava-puuvillaisten liinojemme design ja laatu kestävät aikaa. Isommat pöytäliinat ja pienemmät kattausliinat kulkevat sukupolvelta toiselle, kertoen tarinaa perheen ikimuistoisista hetkistä ja juhlista. Pellava luo tuotteisiin upean kiillon ja juhlan tunnun. Laajasta valikoimasta kuoseja, värejä ja kokoja löytyy jokaiselle juuri se oikea. Tilauksesta valmistamme myös täsmälleen sinun pöytääsi sopivan koon.

Me kudomme Lapualla pöytäliinojen ja serviettien lisäksi keittiöösi kaitaliinat, keittiöpyyhkeet, patalaput ja esiliinat.  Jokainen tuote on kudottu rakkaudella lanka langalta, tilanteeseen ja tunnelmaan sopivaksi. Pyyhevalikoimastamme löydät pestyä pellavaa, puuvillaa ja pellavaa, useita kokoja ja värejä.

 


> TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAMME VERKKOKAUPAN PUOLELLA