PELLAVAN KIILTO, VILLAN PEHMEYS

Lapuan Kankureiden tuotteet kertovat viimeistelystä, luonnonmateriaaleista, teknisistä tuoteinnovaatioista, ekologisuudesta ja skandinaavisuudesta. Meille on tärkeää, että tunnemme jokaisen työvaiheen langasta tuotteeksi. Näin syntyy lopputulos, josta voimme olla ylpeitä. Verkkosivuiltamme löydät koko laajan valikoiman valmistamiamme kattaus-, kylpy- ja sisustustekstiileitä. Käy tutustumassa!

> KYLPY & SAUNA

Haluamme tuoda iloa arkeen luonnonsävyjen lisäksi myös värillisillä kylpypyyhkeillä, pesimillä ja tohveleilla, raikkailla laudeliinoilla ja saunatyynyillä. Kaikki kudottu Lapualla omassa kutomossamme. Pellavafrotee imee uskomattoman määrän kosteutta ja sopii myös kuivahierontaan. Pesty pellavapyyhe, jopa koossa 95x180cm, on ihanan pehmeä ja sopii pieneenkin tilaan - loistava matkalle mukaan! Pestyt KASTE sarjan tuotteet palkittin MUOTO 2012 palkinnolla. Uusin innovaatiomme, KIVI ja TERVA on palkittu TOIMITTAJIEN TUSINA 2014 kunniakirjalla; pellava-tencel-puuvilla on vielä entistäkin pehmeämpi ja kevyempi.

> KEITTIÖ & KATTAUS

Kudomme keittiöösi pöytäliinat, servietit, keittiöpyyhkeet, uunikintaat ja essut.  Jokainen tuote on kudottu Lapualla rakkaudella lanka langalta. Pyyhevalikoimastamme löydät pestyä pellavaa, puuvillaa ja pellavaa, useita laatuja, kokoja ja värejä. Kaksinkertaiset pestyt pellavapyyhkeet tuovat keittiöön arjen juhlaa!  Liinojemme design ja laatu kestävät aikaa, valitse sitten tunnelmaan sopivan rennon ryppuinen pesty pellavaliina tai klassinen pellavaliina. Upeat DORA JUNGin 60-luvulla suunnittelemat tuotteet sopivat vielä tänäänkin moderniin kotiin, pellavan luodessa tuotteisiin juhlan tunnun. DORA JUNGin tuotteiden uudelleen tuotantoonottaminen on saavuttanut MUOTO 2011 palkinnon. Pöytäliinat kulkevat sukupolvelta toiselle, kertoen tarinaa perheen ikimuistoisista hetkistä ja juhlista. Tilauksesta valmistamme myös täsmälleen sinun pöytääsi sopivan koon.

> SISUSTUS & SINÄ

Pehmeä ja lämmin villa on löytänyt paikkansa huovissa, taskuhuiveissa ja torkkupeitoissa. Huovasta ompelemme myös mm. kuumavesipullonpäällisiä. Valmistamme villahuovista osan kokonaan kutomossamme Lapualla ja osan osaomistamassamme kutomossa Baltiassa, missä hyödynnämme myös suvun lähes satavuotista villaosaamista. Mallistostamme löytyy upeita laatuja; puhdasta uutta villaa sekä mohairia.

> TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAMME VERKKOKAUPAN PUOLELLA