Kosketus, tuoksut, äänet, värit, tärkeät ihmiset

Lapuan Kankureiden tuotteet kertovat viimeistelystä, käyttömukavuudesta, luonnonmateriaaleista, teknisistä tuoteinnovaatioista, ekologisuudesta ja skandinaavisuudesta. Meille on tärkeää, että tunnemme jokaisen työvaiheen langasta tuotteeksi. Näin syntyy lopputulos, josta voimme olla ylpeitä. Verkkosivuiltamme löydät koko laajan valikoiman valmistamiamme kattaus-, keittiö-, kylpy- ja sisustustekstiileitä sekä huopia. Käy tutustumassa!

www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa

> KYLPY & SAUNA

Perinteisten luonnonsävyjen ohella haluamme tuoda iloa arkeen myös värillisillä pellavafroteepyyhkeillä, pesimillä ja tohveleilla, raikkailla laudeliinoilla ja saunatyynyillä. Kaikki kudottu Lapualla omassa kutomossamme. Pellavafroteisiin rakastut varmasti, sillä materiaali imee uskomattoman määrän kosteutta ja sopii myös kuivahierontaan. Pesty pellavapyyhe on ihanan pehmeä ja sopii pieneen tilaan. Uusin innovaatiomme kylpytekstiileissä; pellava-tencel-puuvilla on vielä entistäkin pehmeämpi ja kevyempi. Materiaali on palkittu TOIMITTAJIEN TUSINA 2014 kunniakirjalla.

> SISUSTUS & SINÄ

Pehmeä ja lämmin villa on löytänyt paikkansa huovissa, taskuhuiveissa ja torkkupeitoissa. Huovasta ompelemme myös mm. kuumavesipullonpäällisiä. Valmistamme osan villahuovista kokonaan kutomossamme Lapualla ja osan osin omistamassamme kutomossa Baltiassa, missä hyödynnämme myös suvun lähes satavuotista villaosaamista. Mallistostamme löytyy upeita laatuja; puhdasta uutta villaa, mohairia sekä lampaanvillaa.

> KEITTIÖ & KATTAUS

Me kudomme Lapualla pöytäliinojen lisäksi keittiöösi kaitaliinat, servietit, keittiöpyyhkeet, patalaput ja esiliinat.  Jokainen tuote on kudottu rakkaudella lanka langalta, tilanteeseen ja tunnelmaan sopivaksi. Pyyhevalikoimastamme löydät pestyä pellavaa, puuvillaa ja pellavaa, useita kokoja ja värejä. Kaksinkertaiset pestyt pellavapyyhkeet tuovat keittiöön arjen juhlaa!

Täyspellavaisten ja pellava-puuvillaisten liinojemme design ja laatu kestävät aikaa. DORA JUNGin jo 60-luvulla suunnittelemat tuotteet sopivat vielä tänäänkin moderniin kotiin. Liinat kulkevat sukupolvelta toiselle, kertoen tarinaa perheen ikimuistoisista hetkistä ja juhlista. Pellava luo tuotteisiin upean kiillon ja juhlan tunnun. Laajasta valikoimasta kuoseja, värejä ja kokoja löytyy jokaiselle juuri se oikea. Tilauksesta valmistamme myös täsmälleen sinun pöytääsi sopivan koon.

 


> TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAMME VERKKOKAUPAN PUOLELLA