Masters of Linen

Join our newsletter

Fill in the blank.

Log in

My account

Shopping cart

Your shopping cart is empty.
LK POP UP
TERHI POLKKI
WOODNOTES

Lapuan Kankurit avasi LK POP UPin suomalaisille asuste- ja sisustusmerkeille

Lapuan Kankurit on laajentanut suosittua tehtaanmyymäläänsä Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa ja kerännyt LK POP UPiin upean kattauksen suomalaisia brändejä mm. WOODNOTES, TERHI PÖLKKI, JUHA KOSKELA ja NOUSUT.

Lapuan Kankurit tehtaanmyymälä upeassa Vanhan Paukun miljöössä Lapualla on suosittu koko perheen lomakohde. Tilavassa myymälässä on saatavana tehtaanmyymälähinnoin koko Lapuan Kankureiden valikoima, uutuuksia sekä vaihtuvia kampanja- ja tarjoustuotteita.

Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Tuotteet valmistetaan myös Lapualla. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Nyt näitä upeita Lapualla valmistettuja WOODNOTES paperinarumattoja, tabletteja, kasseja ja koreja on saatavana LK POP UPista.

Terhi Pölkki lanseerasi omaa nimeään kantavan kenkämerkin vuonna 2011. Terhi Pölkki on lähtöisin Soinista, mutta merkin pääpaikka ja oma myymälä sijaitsevat Helsingissä. Terhin kengät tunnetaan ajattomasta muotoilusta ja vastuullisesta tuotannosta. LK POP UPissa on myynnissä ihania nahkakenkiä sekä keväällä lanseeratut upeat tennarit, joiden kangas on luomupuuvillaa ja pohja luonnonkumia.

Isokyröläisen Juha Koskelan korut kruunaavat kesän 2020 tyylin. Hopeasta valmistetut veistosmaiset korut saavat vangitsevan muotonsa anticlastic raising –tekniikasta, jonka avulla Juha tekee hopealevystä taidokkaita ja näyttäviä koruja.

Nousun vaatteiden takana on tamperelainen vuonna 2016 perustettu vaatetusalan yritys nimeltään NousuCommunity Oy. Nousun vaatteiden inspritaation lähteenä on 1970-luvun Suomi ja ne valmistetaan Suomessa. LK POP Upissa voi tutustua mm upeisiin 70-luvun inspiroimiin verkkareihin ja T-paitoihin.

LK POP UP

Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälän yhteydessä 22.6.2020 – 31.8.2020

Avoinna Ma-Pe 11-18 La 10-15

Vanhan Paukuntie 1, 62100 LAPUA, puh 050-5275728

LK POP UP avaa ovensa tänään 22.6.2020 Woodnotes ja Terhi Pölkki tuotteilla. Juha Koskelan korut ja Nousun tuotteet saapuvat POP UPiin torstaina 25.6.2020.

Kuvacredit Nina Snellman, Ylä-Härkösen tila, Virrat

The wool of Finnish sheep will be utilised for industrial purposes and bring new investments to Lapua

Brand appreciation 2020 Survey

OSTETAAN SUOMALAISEN LAMPAANVILLAA

OSTETAAN SUOMALAISEN LAMPAAN VILLAA

REKRY - Taloushallinnon ammattilainen

lapuan kankurit x Pattern Lab20

Pattern Lab20 x Lapuan Kankurit

REKRY

REKRY - LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄ

LK POP UP

Lapuan Kankurit avasi LK POP UPin suomalaisille asuste- ja sisustusmerkeille

Lapuan Kankurit Saimaannorppa towel

IN COOPERATION WITH THE FINNISH ASSOCIATION FOR NATURE CONSERVATION

Tokyo Omotesando

LAPUAN KANKURIT FLAGSHIP STORE IN TOKYO

Lapuan Kankurit Helsinki

An Oasis in Torikorttelit, Helsinki

Pages

 

From the weavers of good life
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy