Masters of Linen

Join our newsletter

Fill in the blank.

Log in

My account

Shopping cart

Your shopping cart is empty.
Lapuan Kankurit x Sees
Lapuan Kankurit x Sees

LAPUAN KANKURIT JA SEES PAKETOIVAT YHDESSÄ VASTUULLISET YRITYS- JA JOULULAHJAT

Lapuan Kankurit ja SEES  jakavat samat arvot: vastuullinen, suomalainen ja jäljitettävä tuotanto, ekologiset raaka-aineet. Tänä vuonna lahjaksi kääritään yhdessä tuotepaketit, joiden sisältö on kotimaista, kaunista ja kestävästi tuotettua.

"Haluamme tarjota ihania hyvän olon tuotteita ekologisista raaka-aineista, arjen luksusta rentouttaviin kylpy- ja saunahetkiin. Valmiiksi pakattu lahja on yrityksille helppo ratkaisu ja samalla voi olla varma siitä, että tukee kotimaista työtä,"  tiivistää Lapuan Kankureiden Jaana Hjelt yhteistyöstä.

"Lahjan sisältö kertoo myös antajastaan. Kestävästi tuotettu kotimainen paketti on toivottavasti monen yrityksen lähtökohta tänäkin vuonna. Tämä yhteistyö on meille luonteva, sillä arvot ja läpinäkyvyys on molemmilla yrityksillä dna:ssa", sanoo SEESin toimitusjohtaja Elisa Koivumaa.

Sauna- ja kylpyhetkiin sopivat tuotepaketit on koottu kolmeen erikokoiseen, valmiiksi pakattuun lahjarasiaan. Jokaisesta alusta loppuun vastuullisesti  tuotetusta paketista löytyy Lapuan Kankureiden pellavapyyhe ja SEESin biohajoava ja luonnonkosmetiikkastandardit täyttävä saippua- tai kosmetiikkatuote. 

Valmiiksi pakatut lahjaideat:
Paketti S: Käsipyyhe ja käsisaippua
Paketti M: Kylpypyyhe, käsisaippua ja käsi- ja vartalovoide
Paketti L: Jättipyyhe, käsisaippua, käsi- ja vartalovoide ja suihkusaippua

Tuotepaketteja voidaan räätälöidä myös yrityksen omien toiveiden mukaan. Tarjolla on laaja valikoima eri kokoisia, kuosisia ja värisiä pellavatuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. 

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot:
info@lapuankankurit.fi

 

From the weavers of good life
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy